torstai 4. joulukuuta 2008

Elossa / Alive

Joo, kohta on viikonloppu, jolloin luvassa on muutama vapaa valoisa tunti ja jopa valokuvia. Ajattelin ilmoittaa että elän ja hengitän ja neulon edelleen ja noin. Ehkä mulla on ikävä bloggaamista. Tällä hetkellä työn alla on vihreää salmiakkia, ts. jotain mistä toivottavasti tulee isona täydellinen palmikkovillis. Työnimi tulee kesänvihreästä langasta (vilahtaa täällä) ja vinoneliökuviosta, joka saa ainakin addiktin himoitsemaan salmiakkia. Kyseessä on palmikkoa myöten oma säätö, millä _saattaa_ olla jotain tekemistä sen kanssa että tällä hetkellä valmiina on kaksi senttiä ekasta hihasta, vaikka neulominen alkoi sunnuntaina. Lanka ei onneksi ole moksiskaan noista toistaiseksi kuudesta purkukerrasta :)

Eikä se kaikki purkaminen edes ärsytä. Matikka ärsyttää, ihmiset ärsyttävät, tulevaisuuden suunnittelu ja kaamos ärsyttävät suunnattomasti, koulu ja kirjoittaminen ärsyttävät, mutta loputon neulominen ja purkaminen... ei yhtään. Villapaidasta tulee lopulta kuitenkin kiva, uravalinnasta tai elämästä ei voi tietää. En stressaa, yhtään.

Ranting in Finnish, mainly about not knowing about my future plans and being annoyed with everything. Pictures of new FOs and works in progress coming up in weekend when I have some free daylight hours, I was just missing blogging and wanted to inform you I'm alive.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Pääasia että on edes jotain mikä ei ärsytä, se auttaa jo aika paljon :)

tricobsession kirjoitti...

excellent !