perjantai 27. maaliskuuta 2009

Pöllö paita ja muuta / Bad omen owls and stuff

owls

Neuloin paidan. Neulominen oli kivaa, tein sen kahdesti. Ohje oli kiva ja muiden toteutukset Ravelryssa kivoja. Lanka ei ollut kivaa, vaan kertaalleen purettu kertaalleen puretusta paidasta, hieman kärsinyttä tavaraa siis. Mutta ei se lanka, vaan... vähän kaikki tässä mättää. Hihoista tuli turhan lyhyet ja kainaloista ahtaat, ja koko paidassa on liian vähän pituutta. Mutta enää en pura!

I knitted a pullover. The knitting part was cool, I did it twice. The pattern was cooland others' versions of the pullover on Ravelry looked cool. The yarn was not cool, I'd unraveled it from an once unraveled pullover, and it'd suffered a bit. It's not just the yarn but... almost everything that's not cool about this., though The sleeves turned out too short and the armpits too tight and the whole shirt is a bit too short. But I'm not ripping it anymore, damnit!

018

ohje / pattern: Owls by Kate Davies (pdf)
puikot / needles: KnitPicks Harmony, 6 mm
lanka / yarn: Sandnes Alfa, ~ 500 g

011

Yritän markkinoida tätä vaikka 9-vuotiaalle serkulle, se ei ehkä vielä ole siirtynyt siihen välivaiheeseen, jossa pöllöt tuntuu niinku oudoilta ja silleen aika lapsellisilta. Jos aikuisuus on sitä että kehtaa taas käyttää pöllöpaitaa, mut lasketaan!

I thought of giving it to my 9-year-old cousin or something. She mightn't have moved on to the interphase where owls seem kinda weird and you know, sorta childish. If being an adult means having the guts to wear an owly shirt again, I so count!

034

Muutakin on puikoilla, todennäköisesti vielä kauan :)

I've now got something else in progress that will probably stay on the needles for a while, too :)

1 kommentti:

tricobsession kirjoitti...

I'm sad for your pullover, but sometimes nothing can be done.

But it seems cute on you.