torstai 14. elokuuta 2008

Mitä miksi milloin?

Innostuin neulomisesta viime syksynä. Eipä siinä mitään, innostuminen on ihan iloinen ja normaali ja suotava asia. Laajensin alaani pipoista villapaitoihin ja ainaoikeasta pitsikaavioihin ja havaitsin, että lankaa saa muualtakin kuin Anttilasta.

Innostus ei vain mennyt ohi. Ajatus vaikka vaan muutamasta päivästä ilman puikkoja kirpaisee. Kaverit ajattelevat jo, että mulla on hieman, hmm, epäterve suhde lankaan.

Mulla on edelleen hauskaa addiktioni kanssa, mutta tarvitsen ehkä oman vuodatuspaikan siihen liittyville asioille. Sellaisen jossa voi vapaasti dissata tai hypettää asioita, jotka eivät hetkauta valtaväestöä suuntaan tai toiseen. Niinkus vaikka palmikon sijaintia jossain villapaidassa. Että siksi tämä blogi.

Ekana esittelyssä tollaiset ultimate-perussukat lahjaksi Singaporesta tänne muuttaneelle kaverilleni, joka vaikutti ihan tykkäävän niistä. Kuva otettu sekunnissa takapihalla vaivautumatta kiskomaan mitään pussittavia housunlahkeita ylöspäin tms.

socks for yinx

Ekaan blogipostiin sopii varmaan myös kuva-arvoitus: miten otetaan ilo irti viimeisestä kesälomaviikonlopusta ennen abivuoden alkua?

plant-dyed yarn

Joo, mennään äidin kanssa mökille ja värjätään kolme kiloa lankaa :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

gtsaspdzribytlpxbn, nail fungus treatment, cDHdaCc?