keskiviikko 20. elokuuta 2008

Rupsahtanut välikausipipo ja muita otuksia

Koulun ja töiden takia oon ollut muutaman päivän hiljaa, mutta tänään on taas ollut aikaa keskittyä olennaiseen. Neulominen on toki jatkunut koko ajan (paitsi eilen kun ennätin kutoa vain parikymmentä silmukkaa sängyssä ennen nukahtamista, kamalaa).

Viikonloppuna tein suopursulla värjäämistäni Novitan Bambuista pipon. Ideana oli tehdä sellainen semibaskeri, ei ihan päätä pitkin menevä muttei mitään rastatelttaakaan. Mallia kehittelin tällä kertaa omasta päästä, ja sehän meni ihan nappiin. Lanka oli kivaa neuloa, väri kiva, kalanruodot kivoja, helmineule kivaa, ja päättelyn jälkeen mulla todellakin oli käsissäni semibaskeri. Harmi vain, että ulkona on sadellut eikä bambu ilmeisesti jousta yhtään enempää kuin puuvillakaan. Resori siis otti ja löpsähti. Nysse näyttää tältä:

välikausipipo
välikausipipo

Tossa ylemmässä kuvassa on muuten ehkä kuukausi sitten valmistunut villatakki dropsin alpakasta, joka on ehkä onnistunein neuleeni ikinä. Sileää neulettahan se on, mutta silti. Ei myöskään häiritse yhtään, että jokunen vähemmän tuttu ja tuntematonkin (tai joo no tuntematon oli kyllä töissä lankakaupassa) on myös ilmoittanut tykkäävänsä siitä. :)

vihreä alpakkapaita

Tällaista tikutin joskus viime viikolla. Vielä pitäis ratkaista löysän resorin dilemma (vaihteeksi, vika on kyllä tällä kertaa ohjeen silmukkamäärässä eli siis neuletiheydessäni, ei tässä hurmaavassa sataprosenttisessa merinovillassa). Niin, ja tikuttaa sille pari...

leg cozy

Ei kommentteja: